Betaling

Du kan vælge mellem flere betalingsformer:

BETALINGSKORT
Betalingen foregår efter bestilling og der kan betales med DANKORT.
Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Der opkræves ikke gebyr.
Alle oplysninger sendes krypteret til PBS.
Beløbet hæves først når det bestilte er afsendt.
Skulle det bestilte være udsolgt gives underretning herom og du har mulighed for at ændre ordren og der bliver så kun trukket det resterende beløb på din konto. Du kan naturligvis også vælge at annullere ordren.

eller
PayPal-opkrævning. Når ordren er klar til afsendelse, sendes en PayPal-opkrævning til dig og varerne sendes, når beløbet er indgået op vores konto.
Der opkræves ikke gebyr.

eller
EAN-FAKTURA for offentlige institutioner, der er tilsluttet ordningen
Følgeseddel fremsendes sammen med varerne.
Fakturaen skal betales inden 30 dage.
Herefter rykkergebyr 50,00 kr. renter, 2% pr. måned.

eller
BANKOVERFØRSEL til kontonr. 6220 (bankens reg.nr.) 2559126 (kontonr.)
Det bestilte sendes, når beløbet er indgået på vores bankkonto.
Skulle det bestilte være udsolgt gives underretning herom og du har mulighed for at ændre eller annullere ordren og det evt. for meget indbetalte returneres inden for ganske få dage.

eller
MobilePay. Intet gebyr
Når din ordre er klar til afsendelse, sender vi en mail til dig og beder om, at du overfører fakturabeløbet til vores mobiltelefonnummer og vi sender varerne, når beløbet er indgået på vores bankkonto. BEMÆRK VENLIGST AT DU HØJST KAN OVERFØRE 5.000,00 KR. PR. DAG MED DENNE BETALINGSMULIGHED! Du skal have en MobilePay-app installeret på din mobiltelefon for at kunne overføre penge på denne måde. Du kan se, hvordan du henter og aktiverer den her: http://www.mobilepay.dk/da-dk/Pages/mobilepay.aspx

eller
Swipp. Intet gebyr.
Når din ordre er klar til afsendelse, sender vi en mail til dig og beder om, at du overfører fakturabeløbet til vores mobiltelefonnummer og vi sender varerne, når beløbet er indgået på vores bankkonto. BEMÆRK VENLIGST AT DU HØJST KAN OVERFØRE 10.000,00 KR. PR. DAG MED DENNE BETALINGSMULIGHED! Du skal have en Swipp-app installeret på din mobiltelefon for at kunne overføre penge på denne måde. Du kan se, hvordan du henter og aktiverer den her: https://www.youtube.com/watch?v=8yU0p0ghAPk